OLAPLEX

olaplexhair

More info here // Több információ itt: Miracle beauty ›

Most of you know and probably have seen on old photos that I had dark hair and much longer as I now have. My hair got so damaged after too much coloring and most of all because it wasn’t treated in the right way in the salon before I found Miracle beauty salon. Now it’s at least healthy and started to grow, although it needs like 1-2 years to be as long as it was before. But I’m really happy that Miracle is taking so good care of my hair, one of the best packing for my hair which I tried ever is the new Olaplex formula which made my hair amazing, believe me I have tried so many but none of them was like this! It made my hair soft, shiny and HEALTHY! Nothing is worser than a women with unhealthy hair, rather be shorter but not unhealthy and damaged. Olaplex is not just nourish and hydrate the hair, but also to correct the damage. Olaplex is the first and only tool which is able to connect and to multiply the broken bonds in hair. As a result, the damaged joints are able to come together again so that Olaplex rejuvenate the hair and restore its original texture and quality. Even if your hair not so damaged it’s perfect for every type of hair, also to prevent from damage!

A legtöbben már tudhatjátok és láthattátok is régi képeken, hogy nekem sokáig sötétre volt festve a hajam és hogy milyen szép hosszú is volt. A sok festés természetesen nem tett jót neki, bár ha megfelelő módon és termékekkel lett volna kézben tartva szakember által az elejétől kezdve, akkor nem fordulhatott volna elő, hogy ennyire roncsolódjon a hajam, majdnem fele akkorára letört mint amennyi hajam volt. Velem ez történt sajnos egy nevesebb szalonba itt Budapesten még mielőtt a Miracle beauty-ra rá találtam volna, de most már legalább egészséges a hajam. Ehhez nagyon sokban hozzá segített az Olaplex pakolása ami nem rég jött be Magyarországra és még csak pár exkluzív szalonban lehet igénybe venni, nem is gondoltam volna, hogy tényleg ilyen sokat javít a hajszerkezet. Az Olaplex különösen jó, mivel külön hajkötés-visszaállító kezelésnek is kérheted, valamint a szokásos hajfestésbe/szőkítésbe/melírozásba is be lehet építeni.

‘ Az OLAPLEX egy könyörtelen fegyver a hajkárosodás ellen! Az Olaplex nem táplálni és hidratálni akarja a hajat, hanem a károsodást szünteti meg. Az Olaplex az első és egyetlen olyan szer, amely képes a hajban lévő felbomlott kötéseket összekötni és megsokszorozni azokat. Ennek eredménye, hogy a sérült kötések újból képesek összeállni, így az Olaplex megfiatalítja a hajat és visszaadja annak eredeti állagát, minőségét. ‘

Follow:
Share options:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *