Grey shades

SHADES OF GREY-media-3

SHADES OF GREY-media-4SHADES OF GREY-media-5SHADES OF GREY-media-6SHADES OF GREY-media-7

 

Love to wear white pants lately and it’s so many different ways to match it, this outfit is nothing special just an everyday wear with my new grey top which I just ordered from NA-KD some days ago and I love it!

Yesterday I came back to Budapest, had some things to arrange with my blog and school things. Today I was still working with blog and learning for oral exams. Late afternoon we went to workout session with Anna and actually I just came home from cinema, we watched Neighbors 2, but this movie was just too much of bad jokes! Anyways, on saturday we are flying to Cologne to see Final 4, so I need to finish my ‘to do list’ until that and also have time to meet up friends.

Have a good night guys, we talk soon! Xx

// Mostanában egyre többet hordok fehér farmert, főleg hogy jön a nyár és elegem lett a szürke farmerokból mint ahogy a rossz időből is. Ez a szettem csak egy átlagos mindennapi viselet, viszont a szürke felső most van rajtam először, két napja rendeltem és már meg is érkezett, imádom!

Tegnap feljöttem Budapestre, mivel volt pár elintézni valóm bloggal és sulival kapcsolatosan. Hamarosan lesz egy nagyobb változás ami a blogomat illeti, ígérem ti is nem sokára tudni fogtok róla:) Ma is ezen dolgoztam vagyis inkább dolgoztunk… és tanultam szóbelire. Ezek után Annával voltam edzeni, majd elmentünk mozizni ahol megnéztük a Rossz szomszédság 2.-őt, de ez a film már túl sok volt ami a rossz vicceket illeti. Btw. Szombat korán reggel utazunk Köln-be a Final 4-ra, úgy hogy addig még végeznem kell a teendőkkel és időt szakítani barátokra is akikkel rég nem tudtam találkozni mivel mostanában olyan keveset voltam pesten. Holnap jelentkezek, jó éjszakát kedves olvasók! Xx

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *