Joy – F&F

Time for the last round of the F&F and Joy magazine Blogger award competition, there I had to choose a complete outfit of the autumn/winter collection. I fell in love at first sight with the black lace shirt so I matched it with a claret corduroy skirt with gold buttons on. It gives such a comfy and elegant look which is perfect for everyday wear on work/school days. As you can see I also choose a checked poncho over as the fall weather is on it’s way and a warm poncho is always a good idea for a finish touch on a fall outfit.

You can find these lovely fall pieces at F&F in Tesco supermarkets here in Hungary or check out their site. It’s less than 10 days left until the end of this blogger award, so please vote for me if you haven’t already done it, I would be very happy about it! You can do it on this site: https://www.joy.hu/ff/ by clicking on ”Szavazok”, then on my name(Szandi Klára) and in the end click on ”Szavazok” again under my name, that’s all:)

With love, Klara Xx

// Íme az utolsó feladat az F&F és Joy magazin Év Divatbloggere versenyről, amiben egy általunk bloggerek választott szettet kellet összeállítanunk az őszi/téli kollekcióból. Rendkivül megtetszett a képen látható vékony átlátszó anyagból készült fekete blúz alatta egy vékony kis toppal, hogy mégse legyen teljesen átlátszó, így egy elegánsabb nézetet ad. Mivel inkább egy hétköznapi őszi szettet akartam összeállítani, ezért ezzel a kordbársony arany gombos szoknyával párosítottam, ami egy kényelmes viseletet ad a mindennapokra. A kockás poncsó úgy szintén az F&F őszi/téli kollekciójából való és mivel imádom a lazább, de melegebb darabokat őszre, ezért már mikor megláttam tudtam, hogy ezt nem hagyhatom ki az összeállításból. Szeretem hogy akár elegánsabb szettekhez is könnyen lehet párosítani és méghozzá melegen is tart a hamarosan elkövendező hűvösebb napokon.

Ha valamelyik darab nektek is megtetszett volna, már kaphatóak az F&F részlegen a Tesco áruházakban. Kevesebb mint 10 nap van hátra a verseny végégig. Így, hát kérlek szavazzatok ha még eddig nem tettétek és úgy gondoljátok kiérdemelném ezt a díjat, én rendkívül örülnék neki!:) Itt tudtok szavazni: https://www.joy.hu/ff/  Köszönettel, Klara Xx

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *