Fall look

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Here is one of my Amsterdam looks from some days ago. I’m deeply in love with the buildings there and specially with these kind of huge doors!

I’m wearing a cross crop turtleneck top with a classic high waist pants and gold detailed belts, all three ordered from NA-KD. Matched this look with some casual accessories and mid heeled boots which I wear a lot for every days since I bought it, some weeks ago in Zara.

Now I’m back to Budapest, and I haven’t forget the Amsterdam guide post but since I’m going there next Wednesday again, I thought to wait with it so I can do an even more extensive one for you guys:)

Have a lovely Friday everyone and enjoy the weekend! Xx

// Itt láthatjátok pár nappal ezelőtti egyik szettem Amsterdam belvárosából. Teljesen beleszerettem a Holland jellegű házakba, legfőképp a képen is látható jellegzetes nagy ajtókkal, egyszerűen imádom!

Az outfitre térve pedig, egy nude cross crop garbót viselek ami feldobja a klasszikus fekete nadrágot és ahhoz választott arany lyukacsos övet (mind hármat a NA-KD oldaláról rendeltem). Mint ennél a szettnél is láthatjuk, hogy szeretem a klasszikus darabokat, szintén casual, de mégis egy kicsit extra vagánsabb darabokkal párosítani. Mellé fekete kiegészítők és a jelenleg egyik legtöbbet hordott boka csizmámat viseltem, amit mióta megvettem(3-4 hete) a Zara-ban, igazán kihasználom, mivel kényelmes és tökéletes rengeteg stílusú outfithez is! 

Ma már itthon vagyok Budapesten és nem felejtettem el az ígért Amszterdam guide-ot, de mivel nagy örömömre jövő hét szerdán is utazok vissza hosszú hétvégére, így gondoltam ésszerűbb, hogy az után készítem el, mikor már még többet láttam és még több tapasztalattal rendelkezem:)

Szép hétvégét minden kedves olvasómnak, élvezzétek ki! Xx

OUTFIT


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *