The classic black D.W.

As you already may know, one of my favorite color is black when it comes to fashion. So this new Classic Black collection from Daniel Wellington was love at the first sight!

And I have also something for you guys, a discount coupon which will give you 15% off on all products on www.danielwellington.com, Code: klaraszandi (valid until November 15th)! I think it’s a perfect treat for yourself or as a present for your loved ones, christmas is here in already two months and I think everyone would be happy of this special and well designed watch, both the women and man collection is looking amazing!

// Már sokan tudhatjátok, hogy kedvenc színem a fekete ha a divatról van szó. Így hát mikor megláttam az új Classic Black kollekciót a Daniel Wellington-tól, első látásra bele szerettem a gyönyörű letisztult bőrszíjas órákba!

Természetesen Titeket se hagylak ki a jóból, mivel hozzájuthattok a www.danielwellington.com oladlon lévő összes termékhez 15%-os kedvezménnyel egészen November 15.-ig! Kupon: klaraszandi , amit még a fizetés előtti résznél tudtok beírni. Úgy gondolom ez egy tökéletes meglepetés szeretteinknek és még aktuális is, így az ünnepek közeledtével. Nekem mind a női és férfi kollekciónál is elnyerte a tetszésem az órák gyönyörűen letisztult formái és tervezése!

PRODUCT


Follow:
Share options:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *