Bobby Brown in Budapest

img_4943-1

Some days ago I was invited for the Bobbi Brown store opening in Budapest which is in the Ritz Carlton Hotel, straight on Fashion Street. The store is amazing with all the white marble and demanding design. Most of you probably know this make up brand already, it’s now celebrating the 25th birthday! I personally love their products, because the quality is one of the most important thing for me when it comes to beauty products, the more natural, the better.

(You can also order the products online, see more information by clicking on the links below)

// Pár nappal ezelőtt a Bobbi Brown smink márka új Budapesti üzlet nyitóján voltam, ami a Ritz Carlton Hotelnél található, a Fashion Street-i oldalán. Igazán gyönyörű lett az új üzlet, letisztult és elegáns tervezésű, nekem különösen a fehér márvány pultok tetszettek amik még szebbé tették a helységet. Legtöbben szerintem már ismeritek a márkát, hisz ez világszerte elismert és méghozzá idén ünnepli a 25.-ik szülinapját! Én magam már régóta ismerem és használom is pár terméküket, mivel ha a szépségápolásról van szó, számomra a legfontosabb, hogy minél természetesebb összetevőkből készüljön, legyen az smink vagy bármi más arc/test -ápolási termék. 

(Ha rendelni szeretnétek, a szöveg alatt lévő linkekre kattintva több információt láthattok és könnyedén meg rendeletitek házhoz szállítással bármleyik terméket. Természetesen, mindig csak is olyan oldalt linkelek ami teljes mértékben megbízható és saját tapasztalatból tudom, hogy biztonságos!)

PRODUCTS


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *