Xmas gift ideas

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Links: Note/füzet // Phone case/telefontok: black marblewhite marblepython // Watch/óraBracelet/karkötő (15% off code: klaraszandi) // YSL rouge // Xlash 

Néhány jelenlegi kedvencem, aminek úgy gondolom a legtöbben örülnének és ezért is tökéletes választás nem csak saját magunknak, de szeretteinknek is gyönyörű és hasznos ajándék lehet, így karácsony közeledtével. Minden termék könnyen megtekinthető a felső linkeken több információval és részletekkel, de azért kicsit én is leírom mit miért szeretek és választottam ki erre a bejegyzésre.

A szépség ápolással kapcsolatos termékekből sosem lehet elég egy nőnek, főleg ha sminkről van szó aminek majdnem, hogy naponta hasznát veheti. A képen a három kedvenc árnyalatú YSL rúzsomat láthatjátok és mellette ezüst csomagolásban az Xlash szempillanövesztő szérumot, ami képes hosszabbítani, erősíteni, táplálni és javítani a szempillák sűrűségét egy természetes módon. Gyors és tartós eredménnyel!

Kiegészítőket nőknek és férfiaknak egyaránt hasznosnak tartom, telefon tok vagy divatékszerek amik a képen láthatóak és rengeteg más színben is kaphatók a belinkelt oldalon. Úgy gondolom kiegészítőkből se lehet túl sok valakinek, mivel napi rendszerességgel használt cikkek amiket könnyen lehet váltogatni.

Starbucks kávé/tea keverések szép Karácsonyi kiadásban vagy egy pár bögre/termosz ami a hidegebb hónapokra elengedhetetlen a kávé és tea szeretőinek.

A képen látható füzet ami nemrég érkezett meg, szintén egy hasznos akár naponta használt lehet és méghozzá kézzel készített kiváló minőségű darab ami nem rég érkezett a Notesqueen-től.

Remélem tetszettek az ötletek és hasznát veszitek. Hamarosan jön még több ajándék ötlet és saját kívánságlistám is! Xx

// Some of my current daily used favorites which I thought to make a short review of because these items are not just something for yourself but also perfect for presents for your loved ones now when Christmas is coming! Everything is linked above so you can check all the details easily and order if you would like to.

Beauty products is something a girl can never have enough of, so you can see three YSL rouges which are my favorites shades and used daily. Next to the rouges in silver cover is Xlash which is made for eyelashes to get richer and longer in a natural way. I could definitely say every woman would be happy with it and specially because it’s not just a fake lash which is temporary but it really last longer and you can see results in just a few weeks. 

These accessories are so beautiful and definitely recommend it cause of the good quality and amazing design! I think both the phone cases and fashion jewelries on the picture are something what any girlfriend, sister, friend or mother would be happy of for sure.

Starbucks Christmas Coffee blend or a beautiful cup/tumbler is also a small but sure present for both women and man. 

This beautiful christmas designed note is also something which can be used daily and definitely a useful present which is also hand made by Notesqueen!

I hope you liked these and got some good ideas:) More of it are coming soon! Xx

PRODUCTS


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *