‘Blogger’ thoughts

img_1749praga-birthday2016dec

img_1750praga-birthday2016dec

img_1752praga-birthday2016dec

Gluten-lactose free chocolate // Coffee made with Joya almond-rise milk topped with cinnamon

 Gondolom Ti is észre vettétek, hogy az utobbi időben egyre kevesebb a személyes bejegyzés, egyrészt mert nem szeretném, hogy ez bármilyen szinten befolyásolja az életemet vagy a körülöttem lévőket. Viszont sok olvasó ezt hiányolja, emailek és üzenetek alapján amiket kaptam ezzel kapcsolatosan. Ezért próbálok majd néha egy egy személyesebb bejegyzést is megosztani Veletek, természetesen ezt is a blog fő témáihoz kötni, mint a divat, szépségápolás, utazás és egészséges életmód.

Nagyon nehéz feladat, ha valaki mindig kontrollálni akarja a saját maga körül lévő történéseket és ezeket tökéletessé tenni, ezt szinte lehetetlen megvalósítani, nem lehet mindig minden tökéletes, viszont az igaz, hogy arra ‘kell’ törekedni és a nehézségeket/kihívásokat ennek megfelelően kezelni, mert azok az igazán sikeres emberek akik a maximalista felfogás mellett ebben is ügyesek, és még a nehéz napokat is pozitívan fogadják, mert tanulhatnak belőle és minden kihívással csak előrébb kerülnek.

Én az egyetem mellett dolgozok a blogommal, általában mindig elfoglalt vagyok és alig van egy kis szabad időm. Nem egészen olyan egyszerű blogot vezetni mint ahogy azt sokan gondolják, rengeteg munkával jár, főleg ha mellette még tanulni és háztartást is kell vezetni. Sokan nem tekintik a blogot úgy mond munkaként, pont azért mert foglamuk sincs mikből áll össze egy blog amivel nap mint nap foglalkozni kell, szóval nem csak egy hobbi blogról beszélek, hanem amiből meg lehet élni és eltartani magad. Természetesen egy profi blogot se pár hónap felépíteni úgy, hogy abból jól meglehessen élni, sőt ez nagyon sok mindentől függ és kitartónak kell lenni, de biztos, hogy nem sokan írnának blogot ha azt nem a karrierük érdekében is csinálnák vagy nem tudnának belőle jövedelmet teremetni.

Szerettem volna Veletek ezt megosztani nagyvonalakban, hogy kicsit azok is jobban átlássák a ‘blogger’ kifejezést akik azt gondolják, hogy ez mindenki számára csak egy hobbi, de valójában ez tényleg nem így van, mivel ahogy említettem rengeteg munka áll egy rendszeresen frissített blog mögött, amit én sem végeznék csak úgy időtöltésből.

Amit sokan kérdeznek, hogy miért és hogyan kezdtem a blogolást, de inkább az a nagy kérdés, hogy miért tart még mindig? A válasz egészében erre túl hosszú és talán számotokra unalmas is lenne, de a legfőbb okom, hogy segíthessek vagy úgy mond tippeket adjak másoknak, amiket ők( Ti ) felhasználhassanak… Ez mind ott kezdődött, hogy sokan kérdezték és érdeklődtek honnan van egy egy ruhám ami épp rajtam van vagy hogy épp milyen diétát követek, mit edzek és mennyit vagy hogy mi a saját véleményem és tapasztalatom egy úti céllal kapcsolatban, szóval a lényeg, hogy rengeteg különböző kérdést kapok és pont erre jött létre a blogom, hogy ezekre a kérdésekre a választ megoszthassam Veletek kicsit részletesebben. Ez mind olyan amit úgy gondolom számomra is hasznosak vagy érdekesek lennének, például ha nem vezetnék blogot és nem tartozna a munkámhoz a divat követése és különböző szettek összeállítása, akkor én is biztos máshonnan keresnék divatbeli inspirációt, mert tudom nem lenne arra időm és energiám, hogy járjam a boltokat a munka/tanulás mellett csak hogy kövessem a divatot és mindig igényesen jelenhessek meg. Egyszerűen és gyorsan megrendelhessek egy ruhát vagy cipőt anélkül, hogy a városban kutassak utána, ez számomra egy akkora segítség ami megkönnyíti az életem ezen területét. Ugyan úgy ez vonatkozik egy egy szépségápolással kapcsolatos rutinra vagy smink termékre, ahol örülök, ha más akinek hasonló az ízlése megosztja velem is a tapasztalatait és ezzel megkönnyíti számomra a választást. Sorolhatnám még…de ebből már biztosan értitek mire gondolok, és tudom sokan vannak akik ezt eddig is így gondoltátok vagy tudták, de azt is tudom, hogy sokan nem, ezért remélem érdekes volt ez a kicsit személyesebb bejegyzés sokatoknak.

További szép napot Nektek! Xx

// Sorry for no English translation this time. Please translate this post with google translate. Love, Klara Xx

Follow:
Share options:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *