Thoughts about a balanced lifestyle

Thoughts about a balanced lifestyle

Újra közeledik a nyár és a bikini szezon, így hát gondoltam ma egy olyan témát hozok fel amivel kapcsolatban folyamatosan rengeteg kérdést kapok Tőletek, pont emiatt úgy döntöttem ezentúl többet fogok ilyenekről írni vagy akár YouTube videót is készíteni, hogy mit eszek egy nap…stb. Szerintem mindenkinek vannak jobb és rosszabb időszakaszai ezen a téren is, mint minden másban az élet folyamán, nahát ezzel én is pont így vagyok. Emellett sokunknak közre játszhat egy-egy betegség, de úgy gondolom akik ezekkel is megbirkóznak,  csak megerősödnek és még gondosabban figyelnek majd az egészségükre, ezzel étkezésükre és életmódjuk kiegyensúlyozott fent tartására. Sajnos én is együtt élek nem egy ételallergiával és más betegséggel is, de ez most nem feltétlen tartozik ide, hanem azt akarom ezzel mondani, hogy bármilyen allergia vagy betegség is legyen ami Neked van(ha van), gondolj arra, hogy nem Te vagy ez egyedüli és egyszerűen fogadd el, illetve tegyél meg mindent annak érdekében, hogy a testednek mindig a lehető legjobbat add!

Ehhez kapcsolódó aktuális téma pedig a tisztítókúra, amiből rengeteg féle létezik, pont ezért egyáltalán nem mindegy, hogy melyiket válasszuk. Évente 1-2szer ajánlott tisztítókúrát végezni, én most pont a 3. napon tartok a szokásos nyár előtti tisztítókúrámmal, amit múlt évben is végig csináltam. Kimondottan fontos, hogy olyat válasszunk amivel nem legyengül a szervezetünk, hanem pont, hogy energikusabb lesz amellett, hogy fogyunk is, ezt pedig nagyon nem könnyű megtalálni, legalábbis én ez előtt jó párat kipróbáltam sajnos egyik se volt az igazi. Hogy pontosan miért jobb ez, mint az összes eddigi: nem éheztetésről szól és csak a nem evésről, hanem tökéletesen rávezet egy új életmód kezdetére, hogy utána is könnyen lehessen tartani az elért súlyt, mind amellett, hogy sokkal energikusabb és kiegyensúlyozottabb leszel mind testileg és mentálisan is! Továbbá, ami talán az egyik legfontosabb szempont, hogy a kúra alatt minden fontos és szükséges vitamint, illetve ásványi anyagokat megkap a szervezetünk. A kúra után pedig a saját már rég bevált 4 hetes étrend- és edzéstervemet követem, ami már talán sokatoknak ismerős, de biztos van akinek nem. Tudom, nem könnyű rávenni magunkat a változtatásra, és bevallom nem is a legkönnyebb dolog, de ha már túl vagytok az első pár napon, utána már semmiség, és a végén SOKKAL többet nyertek vele mint amennyit veszíthetnétek! Nekem az első két nap volt a legnehezebb, a mai 3.-ik már jóval könnyebben ment, és ilyenkor mindig úgy örülök, hogy bele kezdtem. Természetesen a végeredményről is beszámolok Nektek majd, és ha esetleg van kedvetek velem együtt csinálni, akkor nyugodtan írhattok, ha bármi segítség kell! (Ez nem egy szponzorált bejegyzés, tényleg nagyon szeretem a C9-et, mert nekem mindig sokat segít…)

A Clean9 tisztítókúrát itt találjátok: www.flpshop.hu/clean9 és a saját étrend + edzéstervemet pedig itt: étrend- és edzésterv link  , További szép napot Nektek! Xx

/ Summer is here in no time and there comes the bikini season with it, so I thought to post about a topic which I lately never talk about on the blog, but there is a huge amount of messages I get daily with questions about my ‘diet’ and workout… That’s why I decided to take this topic up not just today, but also more often from now on because it seems like most of you would like to hear more about it and that’s actually my job to tell you guys about things which interest you. Firstly I would like to mention that EVERYONE has both good and bad periods when it comes to diet and workout just like all the other things in life. And that’s how it should be, because we all want to live a balanced and happy life without thoughts to be perfect, those thoughts can slowly kill our happiness. Every time I start a detox or start working out after a big pause is because of ME and no one else, I want to look good to myself and not to others. I have several food allergies and an other sickness which I have to live with everyday, it’s not easy, but all these just made me stronger and taught me to care of my body and always try to give the best I can to it. With this comes the balanced lifestyle, I mean if I have cravings for fries I order it, if I have cravings for late night snack I have it… but also I always know that every move we make have a consequence and try to do things according to that. 

An actual topic which connects to this is the detox or better said and extra healthy couple of days or weeks. I have tried so many of them during my life and actually gave up a lot, because I’m not the one who believes eating very little or drinking just juices for days is healthy for us. I rather believe and experienced that a diet with workout plan is much more effective than anything. To give a kick and start a new healthier lifestyle is pretty hard I admit, that’s why I always stick to a plan there is written down everything I need to eat and workout at first, and then it’s a lot easier when you actually got use to it. I’m right now on my 3rd day of the Clean9 detox plan which is totally 9 days and after it I’ll continue with my own program. Why this detox program is better than others: you don’t just live on liquids which is super harmful for your metabolism + you get all the vitamins and minerals your body needs, that’s actually the most important thing! (This is not a sponsored post, I really love C9 because it have helped me a lot) I’ll link the products, but I don’t know if you can order from this link in other countries as well, but which is for sure that you can buy it in almost every country! Please tell me your opinion about the post and don’t hesitate to ask anything in the comment field, have a lovely day! Xx

Clean9: www.flpshop.hu/clean9

Follow:

1 Comment

 1. Dori
  May 12, 2017 / 5:56 pm

  Szia Klara,
  Orulok, hogy ujra hangsulyos szerepet kap az eletmod vonal a blogban. Anno, a blogod indulasakor engem epp ez a tema tett a kovetodde. Sok sok tanacsot megfogadtam amiket apro kilengesekkel ugyan de tartok a mai napig, illetve rengeteg szuper receptet, egeszseges etkezesre vonatkozo otletet koszonhetek Neked.
  Varom nagyon a etkezessel/eletmoddal kapcsolatos a videoidat, jo lesz hallani Neked milyen gondolataid vannak a temaval kapcsolatban, mit eszel az egyetem/tanulas alatt es hogy hogyan tartod magad formaban!
  Ps. Tetszik az uj blogdesign, foleg hogy okostelefonrol is jol olvashato/navigalhato!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *