London days

After weeks of packing and arranging all the things for moving to London, we are finally done with (almost) everything and have been here for like two weeks now. All I can say is that I already fell in LOVE with London, there is always something to do and this is definitely a city which never sleeps, just what I like! So I’ll be posting about London more in the coming year, things like how it’s to live here, spots which I love like cafés, restaurants and of course clubs for going out. Something I haven’t told you about before is that I got accepted to Condé Nast College’s Vogue Fashion Certificate course which is just like a dream for me and can’t really tell how happy I am about it!! And of course, I’ll tell you more about it during my course. 

And another fun thing is that I have a 20% off code for you my lovely readers at one of my favourite online store NA-KD which you can use for a limited time only, so if you find something nice don’t hesitate to use it! You can find most of the pieces from this outfit on the site and also linked them below. (20% off code: KLARAS20 )

/Rengeteg pakolás, dobozolás és intézni való után, ma már több mint két hete hogy kiköltöztünk Londonba, és már mondhatom, hogy (majdnem) minden fontos itt lévő intézni való dologgal is kész vagyunk. Minden esetre idáig nagyon jól teltek a napjaink, minden új, de én imádom az új dolgokat, kihívásokat, illetve felfedezni új helyeket! Úgy hogy készüljetek fel sok Londoni bejegyzésre, beszámolok majd Nektek, hogy mégis milyen itt élni, miben más és persze folyamatosan gyűjtöm a helyeket ahova ellátogatok és majd készítek egy külön posztot amiben megosztom Veletek a kedvenc kávézó, étterem, bulizó helyek és vásárlásra megfelelő helyeimet! Amit eddig még nem akartam Veletek megosztani, csak amikor már tényleg 100%-ra biztos, az az, hogy sikeresen bejutottam egy Vogue által szervezett 3 hónapos képzésre a Condé Nast College-be, aminek elmonhatatlanul örülök, és már izgatottan várom az elkövezendő hónapokat! Természetesen Nektek is beszámolok majd, miket csinálunk és mikröl tanulunk. 

Továbbá szeretnék Veletek megosztani egy 20%-os kedvezmény kupont ami az egyik kedvenc és általam legtöbbet használt online divat webáruházhoz szól, de biztos vagyok benne, hogy a legtöbben már hallottatok róla vagy rendeltetek is, mivel sok outfitet osztotok meg ahol onnan rendelt ruhákat, cipőket illetve kiegészítőket használok. Úgy hogy remélem Ti is örültök és hasznát veszitek a kuponnak, ami egy egész vásárlásra vonatkozik és nem csak egy darabra. A kód pedig: KLARAS20 , ami még pár napig érvényes. 

 

Shop the look (20% off code to NA-KD with the code KLARAS20 for a limited time)


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *