Barnängen – A Svéd életstílús

Már nagyon vártam ezt a pillanatot, hogy végre Veletek is megoszthassam itt a blogon a nagy öröm hírt, hogy innentől már Magyarországon is kapható lesz az általam már régóta kedvelt és használt Svéd szépségápolási márka. A Svédországban már évtizedek óta autentikus bőrápolási márkaként ismert Barnängen mostantól egész Európában elérhető lesz. Gondolom már sokan tudjátok, hogy sokáig kint éltem Svédországban, illetve még most is gyakran járok látogatni szüleimet, így én már egészen kiskorom óta használom a Barnängen termékeit, mivel anyukám is mindig fontosnak tartotta, hogy bőrunket megfelelően ápoljuk és védjuk. Ezért is szeretném kihangsúlyozni, hogy számomra a Barnängen-től érkező Magyarországi nagyköveti felkérés sokkal többet jelentett, mint csak egy megkeresés, boldoggá tesz, hogy valami olyat képviselhetek, amit már egészen kiskorom óta szeretek és használok. 

Remélem Nektek is át tudom majd adni ezt az érzést, és így Ti is átélhetitek a termékekkel járó Lagom életérzést, ami számomra nagyon fontos a napjaim kiegyensúlyozottságához. Ez a szó, amivel tökéletesen le lehet írni, hogy pontosan mit képvisel a márka, illetve, hogy mit próbál átadni a termékek használatával. A Lagom egy összetett jelentést hordoz és egy egész életstílust foglal magában, ami ahogy már említettem, nekem hozzájárul a mindennapi életemhez, és segít a számomra fontos dolgokat egy kiegyensúlyozott életmódhoz formálni.

Ez a kellemes egyensúly érzése: Nem túl nagy, nem túl kicsi. Nem túl sok, nem túl kevés. Nem túl lassú, nem túl gyors.

Más szóval: pont jó.

Továbbá nagyon fontosnak tartom, hogy a termékek amiket használok, azok valóban jótékony hatásúak legyenek, ne csak külsőleg szépítsenek, de az egészségemre se legyenek károsak, ezért is hangsúlyoznám ki, hogy a Barnängen termékei mind természetes északi összetevőkből készülnek. A fürdéshez és testápoláshoz kínált termékek hatékony védelmet nyújtanak Cold Cream-el, így intenzíven ápolják az összes bőrtípust. Igazából hozzám mindegyik termék közel áll, ezért is nehéz kedvencet mondani, viszont ami igaz, hogy sokszor naptól, napszakasztól és alkalomtól függ, hogy épp melyik tüsfürdőt, testápolót használom, viszont az amit kivétel nélkül mindennap igénybe veszek, az az All Over Rescue Body Balm, szárazabb területekre pedig pluszba a Missommar Glow Body Oil, amit sokszor még magammal is viszek a hosszabb napokon és a ruhából kilátszó bőrfelületekre sokszor újból használom, főleg, hogy egy gyönyörű és nem túl erős csillogást is ad a bőrnek!

Mostanra már Magyarországon is hozzájuthattok a Barnängen termékeihez a drogériákban, illetve bármikor fordulhattok hozzám további kérdésekkel a termékekről! Xx

Follow:
Share options:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *