Burn accident + OOTD


Szerettem volna a legutóbbi bejegyzésem után most kicsit több jó hírrel jelentkezni, de sajnos ez az év úgy látszik nem túl szerencsésen kezdődött… Múlt vasárnap egy erős másodfokú égési sérülést szereztem itthon főzés közben, amiről már Instagram sztoriban osztottam meg képet és láthattátok milyen csúnya még a kötésen kívül is. Egyrészt azért szerettem volna megosztani ezt veletek, mert tudom, hogy sokan mások is velem együtt a mindennapi már százszor elvégzett dolgokat hajlamosak vagyunk elkapkodni, és sajnos a balesetek rengetegszer figyelmetlenségből, kapkodásból származnak. Mikor leforráztam magam utána 20-30 percig jéghideg víz alatt voltam(ami nagyon fontos, mert így lehet gátolni, hogy az égés még mélyebbre menjen) majd a mentők bevittek a sürgősségire, ahol az égett felületen keletkezett hólyagokat szikével felvágták, hogy megnézzék milyen mélyen sérült a bőr, illetve az elhalt bőrt lehúzták, de ezt még a sok fájdalom csillapító mellett is borzalmasan fájt. Ma voltam a harmadik kötés cserén, nagyjából 1 év kell mire teljesen regnálódik a bőr, és ez mindenkinél más, de reménykedem, hogy nagyobb hegek nélkül gyógyul majd be. Sokat gondolkodtam, hogy megosszam-e egyáltalán ezt a blogon, de miután a múltkor megígértem, hogy több mindent osztok meg veletek, így ez nem is volt kérdés. Már az sokat jelent nekem, ha legalább páran jobban oda figyeltek és nem történik hasonló veletek!

A baleset után pár nappal elázott az egész fürdő és egyben hálószoba is… csakhogy értsétek miért is mondtam, hogy nem igazán kezdődött jól ez az év, mert a betegség mellett még több rossz történt. Ami nagyon fontos, hogy mindig próbálok úgy állni a negatív dolgokhoz, hogy ezek mind csak megerősítenek és előrébb visznek az életben, HA erősek maradunk és szomorkodás helyett rögtön a megoldást keressük!

(Pluszba még a kamerám is elromlott amivel a Q&A videót filmeztem volna, szóval ezért késik az is, de még ezen a héten mindenképp feltöltöm. Addig is kérlek iratkozzatok fel a csatornámra, így rögtön kaptok e-mailben étesítést amint feltöltöttem a videót: https://www.youtube.com/klaraszandi ) Szép napot kívánok Mindenkinek!Xx

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *