New year, new hair

img_1182praga-birthday2016dec

img_1176praga-birthday2016decimg_1175praga-birthday2016dec

Coloring and cut by Miracle Beauty salon (at Budapest) & extensions by Rapunzel Of Sweden (shade: #18 dark blond length: 60cm) NOW: 10% off code with: klara2017


Számomra a tökéletes kiegészítő az ami letisztult és klasszikus, egy kis extrával benne! Ha táskáról, cipőről vagy más kiegészítőkről van szó, akkor ez az első amit keresek, így a hajnál is. A haj szerintem az egyik legfontosabb kiegészítő, mivel az egész megjelenést és kinézetet befolyásolja egy frizura. Ezért én is próbálom a lehető legjobbat kihozni belőle, mint a legtöbb igényes nő, de mind ezt amellett amit már említettem is, hogy mindig maradjon klasszikus és letisztult határok között.

Nekem egészen 3 évvel ezelőttig hosszú hajam volt, egészen amíg el nem rontották egy egyszerű festéssel az egyik Budapesti eléggé ismert szalonba, amit természetesen azóta nem látogatok és ezért is mondom mindig, hogy ha festetni szeretnétek, akkor kétszer gondoljátok át kivel és milyen szalonban csináltatjátok. Na, de a lényeg, hogy a mindig is hosszú hajam után egyszerűen nem tudtam elfogadni a rövidet, főleg így hogy nem is én választottam, de mégis olyan lett… nem csak külsőre, de a személyiségemhez is a hosszabb haj áll közelebb, így elkezdtem keresni a lehetőségeket, amiket előtte sose kellett, hogy hogyan lehetne hosszabb hajam, ha már a sajátom tönkrement és nem akar nőni. Itt jött először szóba a hajhosszabítás, de mivel sose szerettem a természet ellenes dolgokat a szépségápoláson belül, ezért sokat gondolkodtam rajta, és rengeteget kérdezősködtem, olvastam utána. A sok pozitív vélemény hallata után, végre elhatároztam magam és kipróbáltam nekem, hogy áll. Ez kicsit több mint fél éve volt, és azóta is csak örülni tudok a döntésemnek, mivel nem csak szebb, de védi is a saját hajamat, ami fél év alatt 7cm-ert nőt és emellett rengeteget erősödött is! Úgy gondolom, a szépségápoláson belül is az egyik legfontosabb, hogy egy nő mindig érezze magát jól a bőrében, legyen elégedett és boldog magával, sose azzal foglalkozzon kinek mi a véleménye, mert ami igazán számít, hogy Ő saját maga mit gondol és érez.

Ezért is meséltem el Nektek, hogy ha kell tegyetek egy kicsivel többet a cél érdekében, csak legyetek elégedettek magatokkal, és itt nem feltétlen egy hajhosszabbításról beszélek, hanem sok apró változtatás is rengeteget számít, ami titeket zavar, csak foglalkozzatok vele egy kicsit többet, törődjetek magatokkal, mert ebből jön majd az elégedettség:)

Teljes szívből tudom ajánlani a szépségszalont ahova most már több mint két éve járok minden téren, és a hajat is ami 100%-ban igazi(szín: #18 dark blond, hossz: 60cm)… Bármi kérdésetek lenne, csak nyugodtan! Xx

To me accessories are something that is classic and simple with a little twist! That is what I mostly choose when it comes to shoes, bag and other accessories, so is it with my hair also. I think hair is one of the most important accessories and it can change your look entirely. That’s the main reason why I really wants to bring the best out of it and as I said just keep it simple and classic. 

I always had longer hair because that’s what really matches my personality and also that’s what I think is beautiful, but about 3 years ago my hair got damaged at a beauty salon while dying it so it had to be cut and  I had to accept living with a shorter hair for years. I wasn’t happy about it at all and started to look for solutions to have my long hair back. That’s when I first though about having hair extensions, even though I don’t like unnatural things when it comes to beauty, but I heard so much good about it from friends and hair dressers, so I decided for about a half a year ago to give it a try and let’s see how it works out. 

I’m still so happy that I made that decision, since that my hair got longer with 7cm because the hair extension protects my own hair so it just keeps growing and on other hand it’s makes me feel amazing! I think there is nothing more important when it comes to beauty that a women feel comfortable and confident with herself. And that’s why I told you this, to always do what you think is best for you and listen to your soul what it really wants, then make it happen just for yourself to be happy:)

I can truly recommend the hair I used which is 100% real (shade: #18 dark blond, length: 60cm) and the beauty salon I always go to, if you have any other questions don’t hesitate, ask me! Xx

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *