Easter holiday in Hungary

 

Végre újra itt a tavasz, ezzel együtt a hosszabb napok és a kellemesebb időjárás amit már különösen nagyon vártam. A húsvéti szünetben Magyarországra utaztunk, hogy együtt tudjunk lenni családdal és barátokkal is. Szüleim is leutaztak Svédországból, így szerencsére velük is sokat tudtam lenni.

Eddig még sosem tudtam azt mondani, hogy visszavágynék Magyarországra, de ma valóban eljött az a pont ahol már biztos vagyok benne, hogy szeretnék visszaköltözni, még ha nagyon jól is éreztük magunkat Londonban, de vannak ‘dolgok’ amiket semmi sem tud helyettesíteni:) Ettől függetlenül úgy gondolom nagyon jó döntés volt, illetve örülök, hogy ki tudtunk jönni, mert rengeteg új emlékkel gazdagodtunk, ami számomra a legfontosabb, mert az emlékek azok amik örökké megmaradnak. Még egy kis ideig tovább élvezhetjük a kint létet, de addig is próbálok Nektek minél több posztot összerakni a kint létünk alatt szerzett tapasztalatainkról és kedvenc helyeinkről. 

(A héten készült képek alatt megtaláljátok a legtöbb outfit-hoz való linket is.)

Remélem Nektek is kellemesen telt a hosszú hétvégétek és hasonlóan jól fog a mostani is!  Xx

/ Finally, spring has arrived which I’ve waited for so badly in the last weeks. As most of you probably already have seen I spent the Easter holiday in Hungary with my family and friends. My parents also came from Sweden so we could be all together. My dad had his birthday so we celebrated him with family and friends too. 

It’s time to leave again and actually this is the first time I’m really sure about that I want to move back to Budapest after the summer, but don’t misunderstand me because we were/are enjoying London a lot and we have collected so many amazing memories which means for me the most because that’s what really last forever. Apart from that this year has taught us many more lessons regarding on life and everyday living. So I couldn’t be happier about the time we had in London and luckily still have some time left to enjoy it. 

(You can see some of the pictures we did last week and I’ve linked the outfit details as usual.)

Hope you all had a lovely Easter holiday and wish you another great one! Xx

 


Follow:

2 Comments

 1. Blani
  April 15, 2018 / 7:30 pm

  és mi lesz a 2 hónapja beígért kérdezz-felelekkel? 🙁

  • klaraszandis
   Author
   June 17, 2018 / 11:28 pm

   Szia! Nagyon szégyellem, hogy ennyi ideig nem csináltam még mindig meg.. a héten fogom feltölteni YouTube-ra és azt itt Instagrammon is megosztom. Az egyfolytában utazás, költözés és pakolás miatt minden ilyennel megcsúsztam sajnos:(( de most már tényleg próbálom mindennel utolérni magam:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *